Event cancelled / Tapahtuma peruttu

❗️(FIN / ENG)

Raskain sydämin joudumme ilmoittamaan että kesälle 2020 suunniteltu The Greatest Crater in Europe-tapahtuma on nyt peruttu. Syynä peruuntumiseen on vallitseva maailmantilanne ja siihen liittyvä epätietoisuus. Tapahtumalle pyrittiin löytämään uusi tapahtumapäivä, mutta näin suuren tapahtuman siirtäminen toiseen ajankohtaan nopealla aikataululla osoittautui ongelmalliseksi sillä kyseessä oli useiden kuntien ja rahoittajien yhteistyössä Geopolku RY:n ja muiden tahojen kanssa järjestämä suurtapahtuma ja näiden aikataulujen yhteensovittaminen sekä rahoituksen järjestäminen on tällä hetkellä valitettavasti mahdotonta.

Olemme kuitenkin kaikki tiimissä kiitollisia tapahtumaa kohtaan osoitetun kiinnostuksen vuoksi ja toivottavasti tulemme tapaamaan geokätköilyn merkeissä vielä jossain vaiheessa kunhan tilanne taas rauhoittuu. Sillä välin, pysykää turvassa kotosalla ja suunnitelkaa mitä upeimpia kätköreissuja tulevaisuuteen! ❤️

——

With heavy hearts, we have to announce that The Greatest Crater in Europe, scheduled for summer 2020, has now been canceled. The reason for the cancellation is the prevailing world situation and the associated uncertainty. An attempt was made to find a new date for the event, but rescheduling such a large event in short time proved to be problematic as it was a major event organized by several municipalities, financiers and others in cooperation with Geopolku RY.

However, we are all grateful for your interest what comes to event and hopefully we will meet at some point while geocaching when situation comes back to normal. In the meantime, stay safe at home and plan some of the coolest cache trips in the future! 

%d bloggaajaa tykkää tästä: